Gør mødedeltagerne livlige

Brug billeder til dialog, når I vil have mere ud af samtalerne på jobbet. Billederne hjælper, når emnet, forandringen, fornyelsen og kreativiteten skal på nye spor. Når den enkelte vælger et billede, bilver tankerne og ideerne mere nuancerede. Og så bliver det samtidig meget nemmere, at finde alle de rette ord. På kort tid bliver samtalerne meningsfulde, livlige, kreative og sprælske.

1 anmeldelser

Deltagernes tunger løsnes: Dialoogle er helt fri for tekster og ord. Kun billeder, der inspirerer dine deltagere til at tale. Der er mange forskellige måder, at spille Dialoogle på. Dine deltagere kan vælge kort, bytte kort, blande kort og få kort.

Pris fra
DKK 623,75
( DKK 499,00 )
0 anmeldelser

'Visuel innovation' er en sjov, inspirerende og effektiv genvej til unikke resultater i små og store organisationer. Med Visuel Innovation omsættes innovationsbegrebet fra uhåndgribelig ønsketænkning til enkle og skabende processer, der sætter kreativiteten i spil og kan føre til alt fra små værdifulde forbedringer til store markedsændrende landvindinger.

DKK 498,75
( DKK 399,00 )
0 anmeldelser

Få dine deltagere til at tale om 'sagen'. Tilbyd dem billeder og giv dem lov til at tale.

Pris fra
DKK 1.250,00
( DKK 1.000,00 )
0 anmeldelser

Bliv en god leder: Brug spillets 75 sandheder om ledelse sammen med 40 leder billedkort. Lær, hvad dine medarbejdere forventer sig af dig som deres leder.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 7 %

DKK 575,00
( DKK 460,00 )
0 anmeldelser

Hvor mange nye tanker får du om dagen, som kan hjælpe dig og dine kolleger? Har du modet til at fortælle om det du tænker? Hvordan oplever du, at de lytter til dig?

Ring for pris
+45 28 55 95 79