Gør mødets samtaler liflige

Vælg mellem Dialoogle MAGNUM 08, 09, 10, 11 og 12. (Se billede-udgaverne du kan vælge, her på siden).
58 kvadratiske billedkort 19 X 19 cm.

  • Helt fri for dansk tekst. Kun billedkort.
  • Billeder, der inspirerer til positiv samtale.
  • Mange og sjove og konstruktive øvelser.
  • Billedkortene er coatede og langtidsholdbare og tåler slid.

Et billede hjælper dig til at sige mere end 1000 ord
Dialoogle er en kreativ metode til at genstarte, forny og kvalificere kommunikation i små og store grupper. Metoden bygger på en serie af billedkort af høj kvalitet med motiver, som gør det let at tænke kreativt og formulere holdninger og ideer meget præcist.  

Dialoogle billeder gør samtalen mere åben, sjov, direkte og effektiv. Værdien af samtalerne bliver højere. Dialoogle anvendes af ledere, undervisere og psykologer, HR-folk, konsulenter og coaches, der ønsker at forbedre kvaliteten af samtalerne.

Du kan med fordel bruge Dialoogle, når du arbejder med strategiudvikling, visioner, kreative processer, undervisning, tværkulturelle og tværfaglige projekter og konfliktløsning. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af Dialoogle som dialogværktøj.

Der er, til dato, fremstillet 4 Dialoogle billedserier. Hvis du aldrig har prøvet at bruge billeder kan du starte på en frisk her. Hvis du er en garvet billedkort-bruger kan du forny dit billedgalleri her.

Inspirerende øvelser
Her er 1 øvelse, som gør det nemmere for dig at komme i gang. Prøv dem lige her og find de fremgangsmåder og de spørgsmål, der virker bedst for dig. 

Den gode start
Ovenfor på siden kan du se 10 billeder. Vælg et af disse billeder, som du synes siger noget om dig. Det skal være noget jeg ikke vidste om dig i forvejen. Så finder jeg også et billede, hmm ... jeg tager billedkortet med den store og den lille hånd.

Nu har du så også valgt dit billedkort. Lad os sige, at jeg begynder:

'Jeg har valgt billedet af voksenhånden, der holder den lille hånd. Det har jeg valgt fordi jeg for nogle måneder siden stod i en lufthavn og ventede. Vi stod ganske tæt alle sammen. Vi kendte ikke hinanden. Lige pludselig mærkede jeg en lille barnehånd i min hånd. Jeg reagerede fordi jeg ikke havde noget barn med selv.
Jeg kikker ned og ser en lille, sød dreng. Han troede helt klart, at det var faderens hånd han havde fat i. Jeg siger forsigtigt 'hej' til ham, og han ser op på mig. Sjovt nok blev han ikke forskrækket, men trækker lige så stille hånden til sig og leder så efter faderen, som bare stod til den anden side. Og så er den historie ikke længere. Min pointe er, at jeg nyder at guide andre mennesker i den rigtige retning. Det skal bare være nænsomt og involverende.'


Nu er det din tur!

Når jeg har hørt din historie finder vi begge en ny at præsentere os for. Når vi alle har været i gang i nogle minutter, gør vi opgaven lidt vanskeligere. Nu skal deltagerne bytte billedkort, når de er færdige med at præsentere sig. Dvs. de overtager et nyt billedkort, som de så skal præsentere sig ud fra. Lad øvelsen fortsætte indtil energien topper.

Du har allerede gættet det. Metoden er særdeles effektiv, når isen skal brydes i en gruppe.

Rigtig god fornøjelse!

Hvilken EDITION skal du vælge?

Her har vi beskrevet de forskellige udgavers unikhed, baseret på vores arbejde med de forskellige udgaver. 

Hvis du er det mindste i tvivl, så kontakt os. Her er vores lille starthjælp til dig:

Vælg Dialoogle Edition 08
Hvis du overvejende skal involvere dine deltagere i kreative processer, når I skal lege med 'sagen', når I skal udvikle og finde mange nye løsninger. Edition 08 rummer også adskillige muligheder for at dine deltagere kan lade sig inspirere af symboler og følelser. 

Vælg Dialoogle Edition 09
Når du især ønsker at sætte fokus på mål, muligheder og begrænsninger. Edition 09 er den mest fakta-orienterede udgave af Dialoogle. 

Vælg Dialoogle Edition 10
Når I alle har brug for at tænke ud af boksen. Billederne har især karakter af snap-shots. Betragteren er mest optaget af eksistens og af tilstand.

Vælg Dialoogle Edition 11
Når jeres samtaler især skal handle om kompetencer og ambitioner. Der er bevægelse i billederne. Og motiverne er overvejende unikke og anderledes.

Vælg Dialoogle Edition 12
Billederne stemmer overens med Edition 08 og 09 og egner sig især til formulering af vision, mission og værdier og passion.

Hver Dialoogle Edition kan både købes i en MAGNUM og en POCKET udgave.Dialoogle MAGNUM Billedkort

Deltagernes tunger løsnes: Dialoogle er helt fri for tekster og ord. Kun billeder, der inspirerer de deltagerne til at tale. Der er mange forskellige måder at spille Dialoogle på. Alle kort er coatede, de er holdbare og kan modstå slid.

DKK 1.186,25
( DKK 949,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
Producenten selv 12/10/2011

Michael Koefoed, manden bag Dialoogle fortæller: Forskning viser, at billeder starter tankespor i hjernen. Når tankesporene kombineres på nye måder, opstår nye løsninger og nye ideer. På dette fundament er Dialoogle udviklet. Et billede kan få dig til at sige mere end tusind ord. Vi skal kommunikere med både hjernen og hjertet, og det er netop via billedet, vi lærer at tale hjertesprog. Det er ikke nyt at tænke i billeder. Men for Dialoogle er det afgørende, at skabe og nøje sammensætte motiverne på kortene i en billedserie, så de åbner for frie associationer uden begrænsninger. Kortene skal hjælpe til, at fjerne indbyggede barrierer i tankegang og ordvalg. Og de skal motivere os til at reflektere, forstå og lære samt, at tænke innovativt, træffe beslutninger og handle. Dialoogles ambition er at få hele verdenen til at kommunikere bedre sammen.

Tilføj anmeldelse: