Dialoogle POCKET eller MAGNUM Billedkort

Pris fra
DKK 623,75
( DKK 499,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Smør stemmebåndene

Vælg mellem Dialoogle POCKET og MAGNUM 08, 09, 10, 11 og 12. Se billederne her på siden.
59 billedkort i hver boks. POCKET måler 9 X 9 cm. MAGNUM måler 19 X 19 cm.  

  • Handy billedkort ideelle til bordbrug.
  • Helt fri for dansk tekst. Kun billedkort.
  • Billeder, der inspirerer til positive samtaler.
  • Billedkortene er coatede og langtidsholdbare og tåler slid.


Et billede hjælper dig til at sige mere end 1000 ord
Dialoogle er en kreativ metode til at genstarte, forny og kvalificere kommunikation i små og store grupper. Metoden bygger på en serie af billedkort af høj kvalitet med motiver, som gør det let at tænke kreativt og formulere holdninger og ideer mere præcist.  

Dialoogle gør samtalen mere åben, sjov, direkte og effektiv. Værdien af samtalerne bliver højere. Dialoogle anvendes af ledere, undervisere og psykologer, HR-folk, konsulenter og coaches, der ønsker at forbedre kvaliteten af samtalerne.

Du kan med fordel bruge Dialoogle, når du arbejder med strategiudvikling, visioner, kreative processer, undervisning, tværkulturelle og tværfaglige projekter og konfliktløsning. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af Dialoogle som dialogværktøj.

Der findes 5 billedserier af Dialoogle. Hvis du har et sæt i forvejen kan du med fordel forny dit billedgalleri.

Inspirerende øvelser
Her er 1 øvelse, som gør det nemmere for dig at komme i gang. Prøv dem lige her og find de fremgangsmåder og de spørgsmål, der virker bedst for dig. 

Evaluering af kurset
Lige herover kan du se 10 billeder. Vælg et af disse billeder, som beskriver hvor nemt du synes det har været at deltage i dagens workshop. Så finder jeg også et billede, hmm ... jeg tager billedkortet med luftballonen.

Nu har du så også valgt dit billedkort. Lad os sige, at jeg begynder:

'Jeg har valgt billedkortet med luftballonen fordi jeg synes det har været overordentligt nemt at deltage i dag. Hvis vi ser bort fra det administrative, som også er gået som en leg, så vil jeg fremhæve den tone og attitude vi har brugt overfor hinanden, spørgsmålenes lethed, vores lyst til at svæve ud i det blå, workshoplederens mange, inspirerende metoder - alt har været meget nemt. Jeg vil vurdere workshoppen til 5.'

Nu er det din tur!

Når jeg har hørt din evaluering er øvelsen forbi, med mindre der er flere deltagere på workshoppen. 

Metoden er effektiv, når man ønsker at afslutte workshoppen på en såkaldt 'high note'. Du kan altid vælge, at lade deltagerne evaluere workshoppen med andre traditionelle test-værktøjer dagen efter.

Rigtig god fornøjelse!

Hvilken EDITION skal du vælge?

Her har vi beskrevet de forskellige udgavers unikhed, baseret på vores arbejde med de forskellige udgaver. 


Vælg Dialoogle Edition 08
Hvis du overvejende skal involvere dine deltagere i kreative processer, når I skal lege med 'sagen', når I skal udvikle og finde mange nye løsninger. Edition 08 rummer også adskillige muligheder for at dine deltagere kan lade sig inspirere af symboler og følelser. 


Vælg Dialoogle Edition 09
Når du især ønsker at sætte fokus på mål, muligheder og begrænsninger. Edition 09 er den mest fakta-orienterede udgave af Dialoogle. 

Vælg Dialoogle Edition 10
Når I alle har brug for at tænke ud af boksen. Billederne har især karakter af snap-shots. Betragteren er mest optaget af eksistens og af tilstand.

Vælg Dialoogle Edition 11
Når jeres samtaler især skal handle om kompetencer og ambitioner. Der er bevægelse i billederne. Og motiverne er overvejende unikke og anderledes.

Vælg Dialoogle Edition 12
Billederne stemmer overens med Edition 08 og 09 og egner sig især til formulering af vision, mission og værdier og passion.

Hver Dialoogle Edition kan købes både i en MAGNUM og i en POCKET udgave, alene eller sammen. 

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
Producenten selv 12/10/2011

Forskning viser, at billeder starter tankespor i hjernen. Når tankesporene kombineres på nye måder, opstår nye løsninger og nye ideer. På dette fundament er Dialoogle udviklet. Et billede kan få dig til at sige mere end tusind ord. Vi skal kommunikere med både hjernen og hjertet, og det er netop via billedet, vi lærer at tale hjertesprog. Det er ikke nyt at tænke i billeder. Men for Dialoogle er det afgørende, at skabe og nøje sammensætte motiverne på kortene i en billedserie, så de åbner for frie associationer uden begrænsninger. Kortene skal hjælpe til, at fjerne indbyggede barrierer i tankegang og ordvalg. Og de skal motivere os til at reflektere, forstå og lære samt, at tænke innovativt, træffe beslutninger og handle. Dialoogles ambition er at få hele verdenen til at kommunikere bedre sammen. Michael Koefoed, manden bag Dialoogle.

Tilføj anmeldelse: