FISH! bogen på dansk

Pris fra
DKK 245,00
( DKK 196,00 )
  • Køb 50 eller flere til DKK 232,50
    ( DKK 186,00 )
    pr stk.
  • Køb 100 eller flere til DKK 218,75
    ( DKK 175,00 )
    pr stk.
FISH! bogen på dansk. Fang energien og frigiv potentialet.
Dansk tekst
FISH! bogen på engelsk. Fang energien og frigiv potentialet.
English version

FISH! bogen er en fangst

FISH! bogen kan bestilles i engelsk og i dansk version. Forfattere er Stephen C. Lundin, Harry Paul og John Christensen. 101 sider.

Bogen fatter sig både i korthed og i enkelhed og er lige til at omsætte til din og jeres situation. Den er en praktisk guide, som hjælper læseren til at forstå betydningen af at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til leg, glæde, energi og nærvær.

EKSTRA
Når du køber bogen får du også FISH! book study guide. En guide på engelsk, som stiller de gode FISH! spørgsmål til dig om dit liv og dit arbejde.

Bogen blev vores start
'FISH! bogen blev begyndelsen for vores måde at bruge FISH! på. Jeg havde ikke læst længe i bogen før jeg tænkte, at her var noget som kunne gøre en forskel hos os. Efterfølgende har alle mine medarbejdere læst bogen. Vi taler ofte om de 4 retningslinjer, der beskrives i bogen og finder stadig nye bud på, hvordan de kan hjælpe os. Vi oplever en større glæde i hverdagen. Det er nemmere at skabe en god stemning, mens arbejdet udføres og på trods af hverdagens udfordringer. Faktisk er mit job som leder også blevet nemmere.'
Erik Christoffersen, Montagechef, Qubiqa.

Bogen er en fangst
'Dette er en lystfiskerhistorie, som i hvert fald ikke overdriver. Den viser, hvordan man ved at ændre sine vaner, kan komme til at nyde sit arbejde og sit liv endnu mere. Dyk ned i historien. Den er noget af en fangst.'
Spencer Johnson, M.D., forfatter til bogen 'Who Moved My Cheese?' og medforfatter af 'The One Minute Manager'.

Læs 1. kapitel af FISH! bogen HER

Lad bogen gå på omgang
FISH! bogen kan med fordel gå på omgang i afdelingen. Du kan også give hver medarbejder sit eget eksemplar. Hvis du bruger FISH! filmen og har omsat filosofien til jeres hverdag er bogen værdifuld for nye medarbejdere. Brug bogen til at skabe ny dialog fx i frokoststuen, ved mødet eller inden I går i gang med et projekt eller fordi I ønsker mere energi og trivsel. Alle har deres yndlingsafsnit eller citat. Hvilken side i bogen, er din yndlingsside?

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
Ditte Løssl 26/08/2011

Jeg har læst Fish! bogen med stort velbehag. Og til stor glæde og inspiration. Min mand lige så. En fantastisk dejlig bog holdt i et letlæseligt sprog, der er lige til at forstå og man skal ikke sidde og gruble for at forstå budskabet. Og så bliver man rigtig glad af at læse den, jeg gjorde i hvert fald. Selvom den var hurtigt slugt og let at forstå, vil jeg glæde mig til at genlæse den, for at få det bedre ind under huden.

en kunde 30/08/2011

\'FISH! bogen blev begyndelsen for vores måde, at bruge FISH! på. Jeg havde ikke læst langt i bogen før jeg tænkte, at her var noget, som kunne gøre en forskel hos os. Efterfølgende har alle mine medarbejdere læst bogen. Vi taler ofte om de 4 retningslinier, der beskrives i bogen og finder stadig nye bud på, hvordan de kan hjælpe os. Vi oplever en større glæde i hverdagen. Det er nemmere, at skabe en god stemning, mens arbejdet udføres og på trods af hverdagens udfordringer. Faktisk er mit job som leder også blevet nemmere.\' Erik Christoffersen, Montagechef, Qubiqa.

Tilføj anmeldelse: