Få det bedste frem i mænd og kvinder: Talking 9 to 5

DKK 1.500,00
( DKK 1.200,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Få det bedste frem

Talkiing 9 to 5: DVD spilletid 30 minutter med engelsk tale. Skriftlig guide medfølger.

Når kvinder og mænd taler bedst sammen
Prøv at forestille dig, hvor vanskeligt det ville være, hvis du talte et anderledes sprog end dine kolleger eller medarbejdere. Nå, men det gør du allerede. Kvinder og mænd har nemlig forskellige kommunikationsstile.

Talking 9 to 5 viser, hvordan kvinder og mænd er vokset op i to verdener og har lært forskellige samtale-ritualer i legen med andre børn. Når vi gennem et helt liv ikke er blevet enige om disse ritualer, så tager vi dem bogstaveligt og misforstår den andens intentioner og evner. Når misforståelserne fortsætter over tid bliver vi alle dybt frustrerede. Det hæmmer effektiviteten. Det hæmmer virksomheden.

Filmen rummer autentiske eksempler på kommunikationsstile, hvordan de virker og hvordan kvinder og mænds stile er forskellige. Med denne indsigt kan vi alle få bedre styr på vores jobliv.

Alle opgaver og processer på jobbet involverer samtale. Både for at vi kan udføre de daglige opgaver og samtidig udvikle forretningen. Det er også vigtigt for os, at vi får givet ideer videre og samtidig forstår andres bidrag. 

Når det handler om kvaliteten
Vi mødes ofte om kvaliteten. Med de forskellige kommunikationsstile er der risiko for, at betydningsfulde ideer ikke høres. De deltagere der ikke bliver hørt checker ud og er ikke længere involveret. 

Når det handler om lederstilen
Ledere har altid brug for at få det bedste frem i medarbejderne. Eftersom alle mennesker reagerer forskelligt på den samme besked må lederen forstå at tilpasse sin kommunikationsstil og sin lyttestil.

Når det handler om teamet
Mange finder det sympatisk at arbejde i team. Nogle har svært ved det. At forstå kommunikationsstile gør det effektivt for alle. 

Når det handler om forandringerne
De virksomheder der virker på forandringernes forkant vil finde styrken i alle forskellighederne og se fordelene i det stadigt større antal af kommunikationsstile.

 

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: