ROS & RIS spillet

DKK 590,00
( DKK 472,00 )

Teamet har brug for ros og ris

Ros og Ris spillet: Spillet indeholder 140 kort med menneskelige kvaliteter. 70 af dem defineres som styrker. De resterende 70 defineres som svagheder. Spillet kan spilles alene eller spilles i grupper. 
Spilleguiden indeholder 3 spillemetoder, som du kan variere efter behov og erfaring. Spillet kan både bestilles i en dansk udgave og i en engelsk-sproget udgave.

Spot svagheder og styrker
Originaltitlen på dette spil er 'The Feedback Game'. Hensigten med spillet er, at opdage svagheder og styrker i situationer og relationer. 

Kortlæg svagheder og styrker
Spillet hjælper til at opdage, hvad den enkelte kan udvikle i forhold til den aktuelle situation. I dialogen med en kollega, finder man frem til hvilken hjælp, der er brug for. Spillet kan også hjælpe enkeltpersoner med, at kortlægge de svagheder og styrker, som de ønsker, at arbejde aktivt med.

Når du bestiller Ros og Ris spillet, modtager du 2 bonus metoder. Du modtager dem i en pfd sammen med ordrebekræftelsen.

Bonus-metode 1: Den energiske metode
Udviklende svagheder og styrker
Start mødet med kvikke og enkle samtaler om svagheder og styrker i forhold til en aktuel eller generel situation.

Bonus-metode 2: En kabale metode
Relationer, der styrker
Mennesker har brug for mennesker. Mennesker inspirerer mennesker og mennesker hjælper mennesker. Få et overblik over de mennesker, som har størst betydning for dig.

  • Køb 2 eller flere til DKK 562,50
    ( DKK 450,00 )
    pr stk.
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: