By: GAIS

Use GAIS and awake work joy

Call for price
+45 28 55 95 79

Værdien ved GAIS er stor fordi I kan måle arbejdslysten når som helst, når I ønsker at kende jeres niveau og vide mere præcist, hvor I skal være opmærksomme. I kan nemt gentage testen, når I vil følge udviklingen for jeres arbejdslyst.

Gør GAIS mere aktivt


Brug GAIS og FISH! filosofien

Brug de 4 FISH! principper (Vær nærværende, Vælg din holdning, Leg, Gør dem glade) til at øge arbejdslysten indenfor de 7 kritiske områder af arbejdslysten. Få et tilpasset kursus ift. jeres situation og jeres ønske om mere arbejdslyst.


Brug GAIS og Strategisk Motivation

Få et tilpasset lederkursus om Strategisk Motivation og GAIS. Du lærer, hvordan du som leder motiverer arbejdslysten i dit team i en travl hverdag. Du får også hjælp til at lægge en plan for arbejdslysten over en længere periode.


Brug GAIS og HappyOrNot

Tag GAIS testen hvert halve år og følg de kritiske områder ugentligt med HappyOrNot. På denne måde får du uddybende viden om mønstret for jeres arbejdslyst. Brug denne viden til at udvikle arbejdslysten mere præcist og følg samtidig denne udvikling med den opfølgende GAIS test.


Brug GAIS og andre redskaber

Brug redskaber som billedkort, dialogkort, reb og film til at nuancere jeres forståelse af spørgsmålene og få også inspiration til nye og forbedrede svar om arbejdslysten. Brug de enkelte redskaber til at holde liv i arbejdslysten.


RING NU

Vil du høre mere eller have flere ideer - ring 28 55 95 79 eller skriv til mail@movingYOU.dk

Vi byder også på en god kop kaffe, mens vi drøfter jeres muligheder med GAIS til mere arbejdslyst.

Ideas for you
These products fits also
Others also ordered

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: