En oprigtig FISH! samtale for to

FISH! dialogkort: 5 sæt med kort til 10 deltagere. Kortene kan bruges igen og igen og igen.

Nyd en oprigtig samtale
Del medarbejderne op i par og giv hvert par et sæt dialogkort. Kortene forklarer selv, hvad der skal ske. Nu flyder dialogen i ca. 45 minutter. Bed alle om have noget at skrive på og skrive med. Sådan kommer I hurtigt i gang med at tale om det, der gør jer glade, om nærvær, om at vælge holdninger mv.

Ét kort - 2 formål
Dialogkortene har 2 formål. Det ene formål er, at dine deltagere skal have mulighed for at opleve nærvær. Det andet formål er, at dine deltagere får et personligt forhold til FISH! filosofien. Her er teksten fra et af de første kort:

Tænk på din arbejdsplads og på det situationer, hvor det har været rigtig sjovt at være der. Start dialogen med din partner ved at fuldføre denne sætning med dine egne ord: 'Jeg har det rigtig sjovt på jobbet, når ...'

Sådan bliver dine deltagere klogere på sig selv og på FISH! - på kort tid.

FISH! dialog for 10 personer

FISH! dialogen har 2 formål. Det ene formål er, at dine deltagere skal have mulighed for at opleve nærvær. Det andet formål er, at dine deltagere får et personligt forhold til FISH! filosofien. Nyd en oprigtig samtale og bliv klogere på dig selv og på FISH!

DKK 849,00
( DKK 679,20 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: