Hold liv i FISH! med FISH! Mindtrigger

DKK 95,00
( DKK 76,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Byd nye vaner velkommen!

Dette er et online-produkt og kræver derfor ingen forsendelse. FISH! Mindtrigger er på engelsk og kan anvendes af enkeltpersoner og af flere i virksomheden. 

Ønsker du at bestille varen til flere deltagere, så kontakt os og hør, hvad prisen er for din gruppe. Ring 28 559 579. Se også nederst på siden, hvor vi har et tilbud til dig, der ønsker at bestille til en gruppe af fx medarbejdere.

FISH! Mindtrigger bygger videre på FISH! filmens 4 principper.
Du modtager 25 mails, som gør dig bevidst om den adfærd du ønsker at have.
FISH! Mindtrigger danner nye vaner og holder liv i de gode vaner, som du i forvejen har og gerne vil udvikle.
FISH! Mindtrigger bygger på den forskning der siger, at det tager 21 dage, at bryde en gammel vane og tilegne sig en ny vane.

Du vælger om du vil modtage din FISH! Mindtrigger dagligt eller fx hver 3. dag.

Hver Mindtrigger indeholder:

  • 1 filmklip, en lydfil eller et citat fra FISH! filmen
  • 2 til 3 spørgsmål, der relaterer de 4 FISH! principper til din hverdag.
  • 1 opgave eller nogle tip, som hjælper dig med at sætte ny handling i gang med det samme.

Hver FISH! Mindtrigger tager mellem 3 til 6 minutter at gennemføre. Du modtager din FISH! Mindtrigger i mall-boksen. Den kan gennemføres på en computer, en telefon eller en tablet.

Du har hele tiden adgang til din personlige dagbog, hvor du kan gense de Mindtriggere, som du har gennemført og læse de svar, som du tidligere har skrevet.

Udbytte
For dig: Du sætter den adfærd, som du ønsker i fokus og du bliver hjulpet til at 'lege' med din adfærd. Det er enkle og effektive skridt, som hele tiden bringer dig videre til det mindset, som du ønsker.

For gruppen: I får en anledning og en tilladelse til at tale om den adfærd I ønsker i jeres samarbejde med hinanden og fx den service I ønsker, at give jeres 'kunder'.

Vil du bestille til en gruppe?
Prøv det: Kontakt os på
Mindtrigger@FISHdanmark.dk og skriv, at du gerne vil prøve Mindtrigger helt uforpligtende. Så vil du modtage et link, hvor du efterfølgende får de 5 første Mindtriggers på din mail. Herefter kan du frit vurdere om du ønsker at gå videre med din bestilling.

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: