FISH! Kursus: Den professionelle FISH! facilitator

DKK 6.000,00
( DKK 4.800,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Den professionelle FISH! underviser - 1 dags kursus

Dato: Kontakt os og få oplyst næste dato.
Tid: 9.00 - 17.00
Adresse: 
Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk.

Når du vil bruge FISH! til din egen adfærd, teamets adfærd og din undervisningsteknik, så er det på dette kursus, at du får stimer af tips og ideer til, hvordan du kan gribe det an.

Dette kursus indeholder
Bagom FISH! Invitationen
Øvelser (prøv det)
Processer (brug det)

Den daglige vedligeholdelse
Dagen byder på inviterende dialog, passende prøvelser og indsigtsvækkende refleksion.

Udbyttet ved at deltage på kurset vil være, at du ved hvordan du involverer dine kolleger til FISH! så det er i tråd med jeres ressourser, værdier og hverdag. Du vil kende flere forskellige øvelser og processer til at prøve de 4 principper og lære at bruge dem i hverdagen.

Uanset du skal facilitere FISH! eller andre processer, vil du få nye øvelser og en bunke inspiration med hjem til din værktøjskasse. Eksterne undervisere kan efterfølgende vælge at blive FISH! facilitator. Kontakt os for flere oplysninger.

'En dag sammen med FiSH!guiderne Mette og Michael er en inspirerende rejse ind i leg, fordomme, kreativitet og venden tingene på hovedet. Det giver nye perspektiver og en lyst til at implementere FiSH redskaberne i egen hverdag. Desuden voksede jeg mindst 5 centimeter undervejs, da ANDERKENDELSE  og ROS er en vigtig del af deres facilitering... Prøv selv, det er tiden værd, hvis du gerne vil have fokus på seriøs leg og positivisme i din virksomhed." 
Eva Bie Lilleør, Motivator & Professionel Coach. www.makecoaching.dk

KONTAKT os, når du vil vide mere om dette kursus.

Dette kursus kan også leveres som et internt forløb for maksimalt 12 personer, afholdt i jeres lokaler på en dato efter jeres ønske. Pris kr. 21.000,- ekskl. transport og moms. Kontakt os pr. mail via KONTAKT fanen eller pr. telefon 28 55 95 79. 

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
Eva Bie Lilleør 26/06/2015

'En dag sammen med FiSH! guiderne Mette og Michael er en inspirerende rejse ind i leg, fordomme, kreativitet og venden tingene på hovedet. Det giver nye perspektiver og en lyst til at implementere FiSH! redskaberne i egen hverdag. Desuden voksede jeg mindst 5 centimeter undervejs, da ANERKENDELSE og ROS er en vigtig del af deres facilitering ... Prøv selv, det er tiden værd, hvis du gerne vil have fokus på seriøs leg og positivisme i din virksomhed.' Eva Bie Lilleør, Motivator & Professionel Coach. www.makecoaching.dk

Tilføj anmeldelse: