FISH! Pete tøjfisken

DKK 159,00
( DKK 127,20 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Fisken flyver til ...

Lille Pete tøjfisken: 21 cm lang tøjfisk i løs vægt.

Skab synlig glæde hos dine deltagere
Den kan blive en værdifuld hjælper, når du introducerer FISH! filosofien. Og der er uendelig mange måder, at give den videre på. Fisken er påsyet et lille vaskemærke med de 4 principper påtrykt. Det er nemlig meget vigtigt, at fisken kastes mindst 5 gange dagligt for virkelig at føle sig hjemme. Den lille fisk svømmer i farverne gul, orange, lilla og blå.

Brug fisken
Fisken kan bruges som en talking stick i præsentationsrunden eller i den afsluttende runde om dagens udbytte. Den kan være et symbol for  'kunden'  og på den måde deltage i mødet eller den kan være en pausefisk. Den som tager fisken i hænderne bestemmer hvor længe deltager får lov, at tænke i fred og ro. Eller den kan ... 

Ude i naturen er fisk fantastiske til at svømme i formation. De evner at holde sammen og beskytter sig mod rovfisk. Når én fisk i stimen fornemmer en fare og smømmer i en ny retning, er alle lynhurtige til at følge med. Nogle fiskearter mister deres farve, når de holdes isoleret i en fiskebowle. Farverne kommer igen, så snart fisken får selskab af en anden fisk.

 • Køb 10 eller flere til DKK 149,00
  ( DKK 119,20 )
  pr stk.
 • Køb 50 eller flere til DKK 139,00
  ( DKK 111,20 )
  pr stk.
 • Køb 100 eller flere til DKK 119,00
  ( DKK 95,20 )
  pr stk.
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: