Multi Skum Pæren

DKK 49,00
( DKK 39,20 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-
Tænd multi skum pæren

Multi pæren måler 9,5 cm i højden.

Hjælp deltagerne til at huske budskaberne og de gode ideer. Bed den enkelte om at skrive den bedste idé eller den vigtigste tanke på pæren.

Metode 1: Den personlige idé pære. Hver deltager skriver løbende gode tanker og ideer på pæren ved mødet eller på kurset. Del dem med sidemanden undervejs eller ved mødets slutning. Medbring pæren til hvert møde og udfyld den løbende, eller brug den intensivt ved ét møde.

Metode 2: Den vandrende pære. Skriv én idé på en pære og lad den vandre. Bed alle om at bidrage med en tanke eller en handling til denne idé.

Metode 3: Den reflekterende pære. Skriv en reflekterende tanke i forhold til emnet på pæren. Giv den videre. Læs alle refleksioner højt, som om de tilsammen udgør det smukkeste digt.

Metode 4: Holdnings pæren. Skriv de holdninger eller attituder I ønsker, som tilgang til den kommende opgave eller situation. Deltagerne kan have hver deres personlige holdningspære eller I kan have én fælles. Tal fx om hvor meget 'lys' der egentlig bør være i den enkelte holdning. Skal den blot påvirke den enkelte eller skal den lyse for alle?

Metode 5: Din egen metode.

Del din metode på vores facebook side og inspirer andre HER
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: