Værdispillet

DKK 590,00
( DKK 472,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Sæt værdierne i spil

Værdispillet: Spillet indeholder 140 kort opdelt i 3 kategorier. 63 værdikort, 38 kort med gruppenormer og 40 kort med emner. Spilleguiden indeholder 4 spillemetoder, som du kan variere efter behov og erfaring.
Spillet kan spilles alene eller spilles i grupper. Spillet kan både bestilles i en dansk udgave og i en engelsk-sproget udgave.

Tal om værdier og normer
Værdispillet er en effektiv og sjov måde, at tale om værdier og normer på. Spillet giver en frihed til at tale om betydningen af de eksisterende værdier og tale om dem I gerne vil have i spil. Samtidig er det en enkel og direkte måde, at tale om gruppenormerne, der former kulturen i virksomheden og opdage hvilke værdier, der gemmer sig i normerne. 

Værdierne i spil
Værdier er ofte blot ord, som står på firmaets hjemmeside. Værdier kan også være ubevidst adfærd i forhold til nogle normer, som er 'dikteret' af en gruppe. Samtalerne i spillet frigiver det menneskelige potentiale, som det gode samarbejde bygger på.


Når du bestiller Værdispillet, modtager du 2 bonus metoder
Du modtager dem i en pdf sammen med ordrebekræftelsen.


Bonus-metode 1: Den energiske metode
Værdi Poker: Den værdifulde hånd

Dette er en kvik måde, at tale om værdier på. Det bringer samtalen  om værdier, på et tydeligt og synligt niveau. 'Hvem er vi, når vi gør det vi gør?' Alle bliver involveret og anerkendt gennem værdierne.

Bonus-metode 2: En kabale metode
De værdifulde normer
Enhver kultur, bygger på normer, der er dannet af en gruppe mennesker. Nogle gange, af mennesker, som ikke længere er en del af gruppen. Normerne har en betydning og en værdi, så fællesskabet kan bestå og de hjælper individet med at tilpasse sig i gruppen. 
Med denne kabale får du mulighed for at opdage de normer, der er en del af jeres kultur. Du vil også opdage hvilken værdi, normerne har. 
Måske vil du spotte nogle normer, som trænger til at blive fornyet.

  • Køb 2 eller flere til DKK 562,50
    ( DKK 450,00 )
    pr stk.
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: