Fold situationen ud på en helt enkel måde

IDEKU MAX tavlen: Mål: 70 X 114 cm. Materiale: Synisol plastmateriale samt Post-It blokke. Der medfølger en vejledning til IDEKU processen. Der medfølger også en post-it blok til at komme godt i gang.

Tavle til idéudvikling i jeres mødelokale
Tavlen sætter deltagerne i gang med at udfolde situationen med konkrete ideer og handlinger. Tavlen er genial til meget andet end idéer. Den kan bruges til mødereferatet, problemformuleringen, interessentanalysen og meget andet.

Magneter gør det nemt at montere tavlen på whiteboarden.

IDEKU systemet er en tavle, som består af ét violet centerfelt, hvor problemformuleringen står, omringet af 8 farvede retningsfelter, som angiver retninger for idégenerering. De 64 hvide idéfelter er til idéer.

Et IDEKU eksempel
På filmen ovenfor kan du se en måde at bruge IDEKU på. Vi har filmet øvelsen på en Train the Trainer dag, hvor vi undersøgte  begrebet INVITATION.

IDEKU MAX tavlen

IDEKU MAX tavlen størrelse 70 x 114 cm til magnetisk montering. Brug den til teamets ideer i dit mødelokale. Formuler dit emne i midten. Omgiv den med 8 retninger. Flyt disse 8 og gentag. Systematiser alle dine ideer med denne IDEKU formular.

DKK 832,50
( DKK 666,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: