Start PAKKE: Holdnings Pakken

DKK 2.218,75
( DKK 1.775,00 )
DKK 2.561,25
Du sparer: DKK 342,50
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Tal om holdninger på den lette måde

  • Gør ønsket adfærd tydelig.
  • Undgå unødige konflikter.
  • Motiver til ny adfærd.

Holdnings Pakken indeholder:
Dialoogle Pocket billedkort
Holdningsbanner i stof
De Uendelige Dialogkort

En enkel metode
Dialoogle: Hver deltager finder et billede på den ønskede situation, fx den bedste kollega. Vælg en metode, at tale sammen på.

Holdningsbanneret:
Vælg fx 2 holdninger, som fremmer god kollega adfærd. Vælg en metode til at gå på opdagelse i de valgte holdninger.


Dialogkort Uendelige Påskønnelser:
Afslut med at påskønne hinandens engagement i samtalerne og de tanker og ideer I har fået. Vælg en metode til at fuldende påskønnelserne.
 

Holdningsbanner med 50 forskellige holdninger
Brug holdningerne som retningsvisere for at hjælpe på en situationen eller en relationen. Ved at sætte fokus på holdninger, fremmer det forståelsen og indsigten for, hvordan I bedst hjælper hinanden til de bedste resultater. Når I har talt om holdningerne på forhånd, er I bedre rustet til at vælge de rette holdninger, når I står i situationen. At tale om holdningerne på denne lette måde, hjælper jer til at tale om adfærd i dagligdagen og til at tale om, hvordan I ønsker at påvirke hinanden og jeres kunder.

Dialoogle og Uendelige Dialogkort
Billederne fra Dialoogle hjælper til at nuancere holdningerne. De gør det nemmere, at gøre en holdning personlig og i den rette dosis.


Spørgsmålene og Påskønnelserne fra De Uendelige Dialogkort, hjælper med at holde dialogen i en konstruktiv retning. Alle spørgsmål og påskønnelser er halve. Deltagerne fuldender sætningerne, så de er passende ifht. situation og relation.


Vores erfaring
Denne sammensætning af værktøjer har vi særdeles god erfaring med på vores workshopper. Vi oplever, at det er sjovt at finde et billede på situationen og med dem opnår man nogle nærværende samtaler. Den store mening bliver tydelig, når holdningerne bringes i spil. Her opstår en naturlig nysgerrighed overfor hinanden og en efterfølgende forståelse.
Vi oplever, at det bliver meget nemmere for deltagerne, at vælge de rette holdninger og de bliver ivrige efter at afprøve dem. Man afrunder med en anerkendelse fordi det er vigtigt, at blive anerkendt for det man har bidraget med. Det kan være fordi man har været super god til at lytte eller fordi man sagde noget fantastisk. Det fremmer trygheden i gruppen og skaber glæde. Vejen til ny adfærd er dermed blevet meget kortere.

 

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: