Personale Dag: Invitation til samarbejdet med FISH!

Pris fra
DKK 16.218,75
( DKK 12.975,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Invitation til FISH!

En temadag for teamet eller virksomheden kan have utallige formål. Nogle ønsker sig en god dag, hvor I lærer hinanden bedre at kende. Andre ønsker inspiration til nye måder at samarbejde på. Andre igen ønsker at udvikle forretningen. Og så er der dem, der ønsker at tilføre hverdagen mere energi, mere viden og mere motivation. 

Overskrifterne er også forskellige. De kan formuleres ud fra:

Samarbejdet: Når relationerne skal styrkes og energien skal være lige der, hvor I ønsker den.
Den gode dag: Når I ønsker en god fælles oplevelse og vil møde hinanden på en anderledes måde.
Det psykiske arbejdsmiljø: Når I ønsker hjælp til jeres måde at være sammen på i hverdagen.
Forandringen: Når I må sadle om og finde nye måder, at organisere jer på.
Verdensklasse: Vælg at tilføje ordet til jeres firmanavn eller i jeres nye motto.

Dagen, der tager udgangspunkt i FISH! filosofien, kan indeholde:

Se det
Vi letter med høj energi med kurs mod en meget berømt fiskeforretning i Seattle.

Prøv det
Filosofiens principper bliver foldet ud i ord og forskellige prøvelser. Alle bliver involveret i at prøve og i at praktisere de 4 principper: Leg, Gør dem glade, Vær nærværende og Vælg din holdning. I vil møde hinanden på kryds og tværs, grine sammen og tænke nye tanker om jeres fælles hverdag.

Gør det
Med denne inviterende introduktion, vil I blive inspireret til at skabe mere energi og nye handlinger i dagligdagen, til glæde for alle omkring jer.

Hold liv i det
Hvad gør I fra i morgen? Hvad skal disse nye indsigter forny eller genskabe? Hvad ønsker I mere af? Hvad ønsker I mindre af? Hvordan vil I gøre DET synligt? Hvordan vil I VÆRE det? Hvordan vil I FEJRE det?
Metoderne er enkle og involverende. FISH! samler alle funktionsniveauer og alle lærer det samme sprog. Herfra er det bare nemt, sjovt og meningsfyldt, at forholde sig til en fælles hverdag, trods forskellige arbejdsopgaver og ansvar.

Book et mode

Lad os holde et møde

Du kan trygt lægge en Tema Dag i indkøbskurven. Først skal vi se hinanden an. Vi skal afstemme forventningerne og have klarlagt jeres behov og ønsker. Bemærk at priserne for en workshop er
vejledende. Jeres behov kan være forskelligt for vores 3 muligheder.  Kontakt os her, ring på telefon 28 559 579 eller via KONTAKT

De angivne priser er vejledende med deltagerantal fra 5 til 50 og er ekskl. materialer.

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
en kunde 30/08/2011

FISH! for skolelærere En udtalelse efter en FISH! dag: \'Jeg havde, efter en rigtig god introduktionsdag hos FISH! Danmark, inviteret Mette Berner ud til 14 lærere, der ingenting vidste om FISH! Jeg ønskede fokus på arbejdsglæde – og fik det til fulde. Det kan være sin sag, at stå foran en flok skolelærere, men Mette fik hurtigt skabt en god stemning, der fik alle med, og evt. bange anelser om \'fjolleri\' var væk. Vi gik opløftede fra dagen – fulde af tanker og idéer om en bedre skole og en gladere hverdag. Vi fik sat ord på, at selv små justeringer af hverdagens rutiner, kan skabe en stor forandring. Det bedste af det hele er selvfølgelig, at FISH! nu er blevet en del af vores ordforråd, og at vi fortsætter dialogen. Det er blevet legalt at sige \'Vælg din holdning\' og samtidig anerkende forskellighed. Sidst, men ikke mindst, har jeg hørt adskillige kolleger rose og anerkende hinanden. Der er oven i købet faldet ros af til skolelederen – for at have inviteret FISH! indenfor!\' Pia Fribo Skoleleder, Frederiksberg Privatskole august 2010

Tilføj anmeldelse: