Køb nu 'Your Summit Awaits'

DKK 1.500,00
( DKK 1.200,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Bliv en eventyrer 

Your Summit Awaits: DVD spilletid 20 min. Engelsk tekst og tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.

Jamie Clarke er en eventyrer. Det begyndte da han som dreng susede gennem Rocky Mountains i Canada på en bobslæde. Hans passion har været iøjnespringende på hver eneste rejse han har begivet sig ud på siden.

Med 25 års bjergerfaring har han til dato besteget fem af de højeste såkaldte Seven Summits i verden: Mount Aconcagua (1993), Mount McKinley (1996), Mount Everest (1997) Mount Kilimanjaro (2001), Mount Elbrus (2002) og Vinson Massif (2005).

Jamie er medforfatter af bogen The Power of Passion. Bogen beskriver den første af hans to Everest ekspeditioner. Han har også produceret 3 dokumentarfilm. I 2001 skrev han bogen Everest to Arabia.

Om filmen 'Your summit awaits'
For at nå det højeste punkt på kloden kræver det mere end blot styrke og færdighed. Det kræver ærlighed, tillid og passion. Følg med i Jamie Clarkes fodspor og hør og se hans utrolige historier fra bjerget. Filmen er et grundlæggende udviklingsprogram, som vil inspirere os alle til at betragte udfordringer og drømme med mod og fasthed.


'Mit håb for dig er, at du udvikler dig i dit job og i det liv du lever vel vidende, at din 'bjergtinde', uanset hvor langt væk og hvor indhyllet i skyer, står klar til at byde dig velkommen.'
Jamie Clarke

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: