Se 'The Vision of Teams'

DKK 1.500,00
( DKK 1.200,00 )

Bliv et målsøgende og stærkt hold

The Vision of Teams: DVD spilletid 22 min. Engelsk tekst og tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide og engelsk workbook.

Polarforsker Ann Bancroft tager os med på en fantastisk rejse sammen med det første kvindelige team, der krydser Antarktis på ski til Sydpolen. Filmen viser, hvordan enkeltpersoner kan lære at arbejde sammen, som et effektivt, målsøgende og stærkt hold.

Disse amerikanske kvinder havde en sjælden opgave, men det de lærte er helt og aldeles universelt. Dit team vil opdage og indse betydningen af at forpligte sig til hinanden og til målene. Filmen vil inspirere, udfordre og opmuntre dit team til at udvikle et fokuseret kammeratskab og til at nå hinsides jeres mål.

Før noget andet
Det hele starter med passion. Men passion er ikke nok. Hvert teammedlem medbringer et unikt sæt af styrker og svagheder.

En vision til deling
Tal oprigtigt med hinanden og lyt. Forpligt jer til et fælles mål. Få personlige mål til at gå i indgreb med teamets vision.

Bliv klogere sammen
Lær af jeres fejltagelser og lær af hinanden.

Gør noget
Genforpligt jer til den fælles vision. Arbejd med og gennem andre for at nå målene. Giv den en skalde og giv jer selv udfordringer.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: