Team øvelse: Den magiske pind

DKK 1.187,50
( DKK 950,00 )

Hvor svært kan det være?

Bed deltagerne om at stille sig i to rækker overfor hinanden. Nu skal alle stikke begge deres pegefingre frem, så underviseren kan lægge DEN MAGISKE PIND, så den hviler på alle pegefingre på én gang. Fra nu af må ingen miste kontakten med pinden. Opgaven er at føre pinden til gulvet med alle de strittende pegefingre. Det kræver FÆLLES FOKUS.

  • 'Den magiske pind' leveres sammenfoldet.
  • Den er nem at medbringe og nem at samle.
  • Øvelsen illustrerer, at noget der ser så nemt ud kan være så vanskeligt.
  • Deltagerne kan selv forklare, hvad der sker og hvad der bør gøres.

Eftersom, at alle deltagere koncentrerer sig om at bevare kontakten til pinden, kommer de til at løfte pinden. Deltagerne kan kun komme til at sænke pinden til gulvet gennem omhyggelige aftaler, koncentration, indbyrdes aftaler og organisering.

Før, under og efter øvelsen
Før Team Øvelsen startes op kan det være en ide, at deltagerne aftaler deres tilgang til, hvad der måtte komme. Deltagerne kan tilmed nå at vælge en holdning, som kan hjælpe dem, når tingene ser umulige ud.

Under Team Øvelsen kan det være nyttigt, at holde et antal Time Outs. Deltagerne kan have brug for at finde ud af, hvad problemet egentlig er. Hvis deltagerne virkelig ønsker at blive bedre til at kommunikere, til at samarbejde, til at lede, til at hjælpe hinanden, til at tilbyde hinanden hjælp, - så vil refleksion og opdagelse ske i de indlagte Time Outs.

Efter Team Øvelsen kan deltagerne have udbytte ved at overføre de nye opdagelser til deres dagligdag. Først da ser de meningen med det hele. Først da dukker værdierne op.

1 stk Magisk Pind
6 aluminiumsrør à 65 cm, der samles med gevind. Inklusive detaljeret brugsanvising.
Leveres samlet i stoftaske.
Pakkemål: 69 x 4 x 4 cm.
Vægt: 320 g inkl. taske.

Deltagerantal: 6 til 22
Tidsforbrug den praktiske øvelse: 5 til 15 min.
Pladsbehov: 8 x 5 meter
Temaer og mål: Teamudvikling. Kommunikation. Integration. Målstyret ledelse. Handlekraft. Selvkørende team. Fang energien ved kursusstart eller en pause. Fokusering og koncentration.
Leveringstid: Bestil mindst 5 dage før brug.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: