Team Stifinder til teamwork og feedback

DKK 2.062,50
( DKK 1.650,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Sæt fokus på feedback, samarbejde og læring


Teamet har 10.000 Euro til deres rådighed, når de skal i gang med at finde stien. Teamet vil møde forhindringer, begå fejl og betale nogle af deres penge retur. Ruten bliver stadig mere indviklet og teamet får sværere og sværere ved at huske ruten.

  • Stifinder er en leg med et seriøst tema.

  • Stifinder er en kommunikationsøvelse på gulv, hvor alle involveres.

  • Stifinder sætter fokus på feedback, samarbejde og læring.

Prøv, hvordan et team kan blive et lærende system. Gennem konstant nonverbal feedback og feedforward opnår teamet fælles ekspertise. Brug øvelsen som øjenåbner i forhold til omstrukturering, ny strategi og forandringer. Team øvelsen illustrerer tydeligt, hvor vigtig kommunikation er i forhold til samarbejde. 

Om Stifinder øvelsen

Gruppen har til opgave at finde den skjulte sti. Efter 5 minutters planlægning afprøver gruppen aktiviteten. Men der er faldgruber undervejs. Hvis et gruppemedlem træder forkert, hvis de bryder tavsheden eller hvis de gentager en fejl, så giver instruktøren lyd fra sig.

Variant: Vendingen
Bed hele gruppen om at stille sig på tæppet. Opgaven går ud på at vende tæppet uden at nogen træder uden for tæppet. Med strategi og planlægning er det muligt også at mestre denne disciplin.


Før, under og efter øvelsen
Før team øvelsen startes op kan det være en ide, at deltagerne aftaler deres tilgang til, hvad der måtte komme. Deltagerne kan tilmed nå at vælge en holdning, som kan hjælpe dem, når tingene ser umulige ud.

Under team øvelsen kan det være nyttigt, at holde et antal Time Outs. Deltagerne kan have brug for at finde ud af, hvad problemet egentlig er. Hvis deltagerne virkelig ønsker at blive bedre til at kommunikere, til at samarbejde, til at lede, til at hjælpe hinanden, til at tilbyde hinanden hjælp, - så vil refleksion og opdagelse ske i de indlagte Time Outs.

Efter team øvelsen kan deltagerne overføre de nye opdagelser til deres dagligdag. Først da ser de meningen med det hele. Først da dukker værdierne op.

Team Stifinder: 1 stk vaskbart tæppe
1 stk. fløjte, 20 stk. pengesedler af træ samt detaljeret brugsanvising.

Leveres samlet i taske.
Pakkemål: 38 x 37 x 12 cm.
Vægt: 3 kg inkl. taske.

Deltagerantal: 6 til 18
Tidsforbrug: 20 til 40 min. (instruktion, planlægning, selve øvelsen (10 min.) plus opfølgning)
Pladsbehov: 5 X 6 meter
Temaer og mål: Teamudvikling, samarbejde, feedback, udvikling af en lærende organisation, kommunikationstræning, kropssprog, hurtig feedback kultur, hurtig feedforward kultur for læring og udvikling.
Leveringstid: Bestil mindst 5 dage før brug.

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: