Kultur abonnement: Ægte FISH! med de verdensberømte fiskehandlere

Pris fra
DKK 123,75
( DKK 99,00 )

NYHED: Abonnement, der fanger kulturen og frigiver potentialet

Skab den virksomhedskultur I ønsker med ikoniske FISH!

Energi, som bare FISH!
Når det kan lade sig gøre for en gruppe fiskehandlere kan det også lade sig gøre for jer. Se hvordan fiskehandlerne gør kunderne glade og hvordan de leger på jobbet. Se og hør, hvad nærvær betyder for dem og hvad det vil sige, at vælge sin holdning. Hverdagen handler om at gå på arbejde og tjene penge. Fiskehandlerne har valgt at lege, mens de arbejder. FISH! giver håb til os alle og giver samtidig praktiske metoder og værdier til rejsen.

FISH! er modgiften
FISH! er blevet kaldt en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. FISH! fremkalder levende ledelse, fantastisk teamwork, fastholdelse af medarbejdere, arbejdsglæde, kreativitet, ekstraordinær kundeservice, kvalitetsforbedringer, forandringer, fornyelse mv.

Skab jeres arbejdsplads
FISH! er en inspirationskilde for alle, der gerne vil opleve mere arbejdsglæde, anerkendelse, begejstring og mere liv i hverdagen. Den er til medarbejdergruppen, ledelsen, teamet og det enkelte menneske.

FISH! er en invitation
Med FISH! kan lederen invitere alle medarbejderne med på en rejse til den nye virksomhedskultur. 

FISH! kan, som noget helt nyt, bestilles som abonnement i 3 varianter:

Prøv FISH! 
Få adgang til de digitale FISH! redskaber i 3 timer og få et godt indblik i kvaliteten, hvor nemt FISH! er at bruge og hvor godt FISH! bliver modtaget. Bestil et prøve-kik, hvor vi kan guide dig gennem film, e-bøgerne og de mange muligheder. En FISH! prøve koster kun kr. 99 ekskl. moms.


 

eBOG FISH! Guiden
eBOGEN gennemgår FISH! praksisserne LEG, GØR DEM GLADE, VÆLG DIN HOLDNING og VÆR NÆRVÆRENDE. eBOGEN er et must, når alle skal arbejde med deres egne ideer, både alene og sammen med en eller flere kolleger.

eBOG FISH! deltagerhæfte
eBOGEN inspirerer medarbejderne til FISH! praksisserne: LEG, GØR DEM GLADE, VÆLG DIN HOLDNING og VÆR NÆRVÆRENDE. eBOGEN er et must, når alle i teamet skal arbejde på deres egne ideer, alene eller sammen med en eller flere kolleger.

FISH! sprog versioner
Vi kan tilbyde FISH! i flere sprog versioner: Engelsk, Dansk, Finsk, Fransk, Japansk, Koreansk, Mandarin, Norsk, Portogisisk, Slovensk, Spansk, Svensk, Tyrkisk og Tysk.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også
en kunde 05/09/2011

Anne Køngerskov, Ramirent A/S: "Vi havde en supergod dag og FISH! var meget effektiv i forhold til at snakke om, hvorfor man egentlig skal have værdier. Det handler ikke så meget om, hvilke ord det er, men hvordan man forvalter dem i hverdagen og hvordan man bruger dem i forhold til at skabe en god dag for sig selv, sine kolleger og sine kunder."

Tilføj anmeldelse: