Happy Nytår med halve talebobler

DKK 25,00
( DKK 20,00 )

Snup en bordet rundt med halve talebobler

Tiden er inde til en kvik bordet rundt runde. Læg varen i din indkøbskurv, fuldend dit køb og tryk på det link du modtager i din bekræftelse. Gem herefter filen på din pc. Nu kan du printe efter behov. Print fx 1 eksemplar til hver deltager. Omdel tegneseriestriben (hele A4 arket med både en dansk og en engelsk version) og bed dine medarbejdere eller deltagere om at begynde helt spontant - én ad gangen.

Ham med de mest blå øjne begynder
Én starter, fuldender ordene i taleboblerne og giver herefter turen videre til en ny og tilfældig. Når alle har haft deres tur kan mødelederen spørge deltagerne: Hvad var det bedste du hørte under denne runde? Skriv 3 overskrifter på en flip eller en tavle. Bed nu dine deltagere om at tale sammen i par om disse 3 overskrifter. Hvilken overskrift er så vigtig, at den sagtens kan tåle endnu en bordet rundt runde. Tegneseriestriben er designet, så den korte historie starter hos den enkelte og folder sig ud til teamet.

En energifuld variant
Inviter alle ud på gulvet og giv dem 1 eksemplar af tegneseriestriben i hånden hver. Bed dem nu møde hinanden parvis og udfylde taleboblerne med udgangspunkt i det der optager dem mest på jobbet. Når man er færdig i parret opsøger man selv en ny partner og gentager øvelsen. Når alle har haft deres tur mindst 3 gange, så prøv at høre hvad der var det vigtigste de hørte. Skriv 3 overskrifter på en flip eller en tavle. Bed nu dine deltagere om at tale sammen i par om disse 3 overskrifter. Hvilken overskrift er så vigtig, at den sagtens kan tåle endnu en bordet rundt runde.

PS. Gør det udfordrende for dine deltagere. Sætningen i den tredje talebobbel, der begynder med ordene: 'Derfor ønsker vi alle en ... ' skal fuldendes på en ny måde hver gang. 


Rigtig god fornøjelse! 

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: