Klap hinanden skriftligt på skulderen

Download 'SkulderKLAP': Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage et link til en pdf i din mail-boks.

Ros, anerkendelse, værdsættelse og påskønnelse
Omdel 1 ark SkulderKLAP til hver medarbejder og forklar, at I nu skal prøve den berømte øvelse SkulderKLAP. Hjælp hinanden med at tape arket fast med fx malertape. Bed alle om at være specifikke med deres 'skulderklap', dvs. lad anerkendelsen vedrøre noget konkret der er sket på jobbet: Tak fordi du hjælper med de tunge kasser!

Se billedet og lad dig inspirere til, hvordan øvelsen gennemføres.SkulderKLAP
Køb denne vare og du får automatisk sendt et link i din mailboks. Print herefter papiret ud i A4. Præsenter opgaven og sæt i gang. Stop øvelsen efter 3 minutter. Tal herefter om, hvordan de oplevede dette og hvor mange anerkendelser hver enkelt synes de har brug for pr. dag, for hvad de ønsker at blive anerkendt og hvordan de ønsker at blive anerkendt.


Handout: Skriftlig SkulderKLAP

Handout: Brug dette A4 ark, når I ønsker at rose, anerkende og påskønne hinanden. Gør papiret fast med tape i nærheden af én skulder og skriv løs. Brug 3 minutter på jeres næste møde. Det vil virke i mindst 1 uge.

DKK 25,00
( DKK 20,00 )
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-
Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: