UPTION pakke med 10 valgfri UPTION spil

DKK 3.125,00
( DKK 2.500,00 )
DKK 3.737,50
Du sparer: DKK 612,50
Gratis LEVERING ved køb over kr. 1500,-

Pakke med 10 sæt Uptions dialogkort

Få dit team til at fokusere, reflektere og korrigere. Hvert sæt består af 36 til 44 danske spørgsmål (4 udgaver er på engelsk samt 3 måder, at anvende dem på.

Skriv til os på mail@jobogide.dk eller ring 28 559 579 og fortæl hvilke 10 UPTIONS dialogkort-sæt du ønsker i din pakke.

En fritflydende strøm af meninger mellem mennesker

Dialogen er en forudsætning for at skabe resultater, hvad enten man arbejder med individet, teamet eller organisationen som helhed. Brug UPTIONS Dialogkort som grundlag for dialogen i teamet og skab øget dynamik, nye indsigter og en fælles dagsorden.

Gør dit valg
Vælg mellem 18 danske og 4 engelske forskellige UPTIONS dialogkort, der hver især vil bidrage til en positiv og værdiskabende dialog om det tema, som I vil have belyst.

Eksempler på spørgsmål:

Hvordan skaber vi fx endnu bedre resultater?
Hvordan sikrer vi et endnu bedre samarbejde?

Forslag til dig
Varen passer sammen med
Andre købte også
Producenten bag værktøjet 28/10/2011

"Det gode ved dialogkortene er, at spørgsmålene skaber en langt dybere snak om emnet vi har brug for at undersøge. Jeg er vild med dialogkortene fordi de kan bruges på super mange måder – selvcoaching, dagens spørgsmål, i dialog med en kollega, når hele teamet er samlet. Dialogkortene er superfede til at sikre, at der bliver stillet åbne spørgsmål og undersøgende spørgsmål." Pia Torreck, Lederudviklingskonsulent, Uption

Tilføj anmeldelse: